петак, 21. јануар 2011.

SLANA OBLANDA

 Slana oblanda 

1 pakovanje oblandi 
1kg kisele pavlake (20% mlecne masti) 
500gr krem sira 
200gr majoneza 
150 gr feta sira 
500gr sunke 
susam 




Sjediniti kiselu pavlaku, fetu, krem sir i majonez. Sunku narezati na tanke kolutove. List oblande premazati smesom i preko nje poredjati kolutove sunke pa opet prekriti smesom od pavlake. Na zadnji list preko fila naneti susam.

11 коментара:

  1. Nećeš mi verovati,malopre sam razmišljala o oblandama,kad evo recepta! Oduševljena sam ovom slanom varijantom,recept je odličan i ovo se zaista mora probati.Pozdrav,Ankica.

    ОдговориИзбриши
  2. Njamii...odlično izgleda!
    Veliki pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  3. Prelepe su, moracu jednom da ih isprobam. Stvarno divno izgledaju, a verujem i da su ukusne :)

    ОдговориИзбриши
  4. Verujem da su vrlo fine, pored svih ovih dobrih sastojaka ne moze da bude drugacije...zapisan receptic!;)))

    ОдговориИзбриши