TORTA SA EURO KREMOM I RUMOM
Fil 1:
4 pudinga od vanile
1l mleka
secer (zavisi koliko zelite da puding bude sladak)
250 gr secera u prahu
200 gr margarin
euro krem (2 kasike crnog i 2 kasike belog)
Puding sa secerom skuvati u mleku i ohladiti. Umutiti margarin sa secerom u prahu i sjediniti sa ohladjenim pudingom. Fil podeliti na 2 dela. U prvi deo staviti crni krem, a u drugi beli.
Fil 2:
250 gr mlevene plazme
malo soka od pomorandze (moze i neki drugi)
3 kasike fila (ja sam stavila 2 kasike crnog fila i 1 kas belog)
rum (kolicina zavisi samo od vas )
50 gr margarina
Sve sastojek izmesati da se dobije kompaktna masa
kora - fil 2 - crni fil - beli fil - kora - beli fil - kora - crni fil - slag
Ukus je zaista fenomenalan, a torta ispadne bas velika.