ITALIJANSKA PILETINA
.
Za sve one koji vode racuna sta jedu. Niskokaloricno a izuzetno ukusno. Oni koji se ne opterecuju kalorijama preterano, mogu ovo jelo spremati i u obicnom tiganju na malo vise ulja. Ja sam ipak izabrala teflon jer sa dve kapi ulja mogu spremiti svako jelo
Belo meso iseci sitno na kockice i uvaljati u mesavinu bibera, vegete i senfa. Kolicina senfa zavisi od vaseg ukusa. Ostaviti u frizideru da odstoji par sati. (Nije obavezno da mora stajati par sati ali je ukus mnogo bolji).Na teflonu isprziti kockice mesa na par kapi ulja. Kad je meso isprzeno, izvaditi ga iz teflona.
Iseckati crni i beli luk, papriku i paradajz. Na teflonu prvo proprziti crni luk i papriku. Kad omeksaju dodati paradajz, origano i beli luk. Proprziti jos par minuta. Na kraju vratiti piletu i sve zajedno proprziti jos minut.
2 коментара:
savrseno,sutra spremam
Hvala. Javi kako ti se svidja ;)
Постави коментар