четвртак, 22. јул 2010.


PUNJENA SAMSA





Potrebno je:
1 pakovanje kora za pitu
jogurt
brasno
ulje
beli luk

Napraviti mesavinu od jogurta, ulj i brasna. Premazati koru ovom smesom, preko nje staviti drugu koru, takodje premazati i na kraju trecu pa i nju premazati i uviti kao rolat. Ja sam stavljala i po 4 kore ali mi je ipak lepsa kad su 3. Tako napravljene rolate poredjati u pleh. Staviti u vrucu rernu i peci 15-ak minuta. izvaditi iz rernei odozgo preliti jogurtnom i sitno seckanim belim lukom. Vratiti u rernu na jos 5min.
Najbolje je ostaviti je par sati pre jela da bi kore povukle miris i ukus belog luka.



3 коментара:

ivana је рекао...

Fenomenalno. Probala juce i odusevila se. Daleko ukusnija od obicne samse :)

Nastasja је рекао...

Da li bi i ona mogla da se svuce kao i ona obicna pita?

phiphy је рекао...

Ivana, hvala :***

Nastasja, mogla bi, samo vodi racuna da jedan deo kora, tj kraj, ostavis suv, odnosno da ga ne premazujes smesom, pa da tu postavis oklagiju i motas. :)

Постави коментар

Fify's kitchen Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino